גליקוזיד סנטלה אסיאטיקה 98% הוא רכיב פעיל בוטני בעל טוהר גבוה שמקורו בסנטלה אסיאטיקה. הוא מתאפיין בטוהר מעולה והוא נמצא בשימוש נרחב בטיפוח עור, קוסמטיקה וטיפוח אישי בזכות תכונותיו המרככות, המרגיעות והמשקמות את העור.
מוצר זה מופק מהצמח השלם המיובש של Centella asiatica, צמח השייך למשפחת הסוככים. הוא מוכן באמצעות תהליכים כגון מיצוי ריפלוקס אתנול וטיהור באמצעות שרף מקרופורוסי, המסייעים למקסם את שימור המבנה והיעילות של החומרים הפעילים.
2יתרונות ויישומים מרכזיים
מקדם את הסינתזה של קולגן וגליקוזאמינוגליקנים בגוף, מגרה ניווסקולריזציה, ומציג פעילות אנטי-ויראלית כנגד נגיף הרפס סימפלקס. הוא משמש למגוון יישומים של ריפוי פצעים: תיקון אנדותל כלי דם; הידוק עור רפוי.